Laddad!

Ja, då var allt färdigpackat och klart för imorgon. Så jävla überladdad! Satan vad det ska gå! Kändes riktigt bra på testet, får se hur det blir på folkracebanan med 5 andra idioter runt omkring sig ;). Blev jävligt sent kväll innan race, som vanligt. Blev klar ungefär nu (00.25) och nu väntar lite dusch, hämtning av supporter osv. Vi ses på Rimbo imorrn, med tokladds fanan i topp!

Provkörd

Ja, nu har jag provkört 9000. Dock bara småtestat lite, långt från laddat. Var ju kålsvart så, man vågade inte gasa speciellt mkt. Men den känns lite piggare än förra motorn iallafall, får se imorrn, när den ska hårdtestas, om det är nåt att hänga i granen. Hoj!

Massa strul!

När 900an provkördes så kändes den så sjukt konstig i framvagnen. Som att hela framvagnen flyttade sej till höger och vänster. Idag kollade jag upp det ordentligt (då toe-in mätningar och inställningar av olika slag inte hjälpte), då visade det sig att ena bärarmsinfästningen var tvärkass. Suck! Sen kom Arne över och konstaterade att övre och under bärarmen inte låg i linje med varandra, att castervinkeln är helt åt helvete. Förmodligen blivit sne i botten när jag testat. Så till tävlingen på lördag så blir det tokmeka med min 9000 istället, för jag har gett mej fan på att köra! Ska iochförsig bli kul att testa den, även om ja hade tänkt spara den till nån 2dagars. Får hoppas den inte blir såld helt enkelt :)

Ny motor och startklar!

Ja, min kära 9000 har nu fått i "ny" motor som stått å rostat i ca 1 år, om inte mer. Kom precis in efter att ha startat den. Låter skit rent ut sagt, så nu är det bara börja felsöka! Men det jobbigaste är iallafall gjort. Får vi se om den går Skepptunas 2 dagars, meller Films 2 dagars. Eller båda.

900an är startklar inför Rimos tävling nästa helg. Lite småsaker finns såklart att göra, men inget allvarligt. Jag e så sjukt jävla laddad, satan va det kommer gå, kan man få hoppas iallafall.

RSS 2.0