Halloweenracet, Haninge MK

Igår så körde man Haninges November tävling. Resume:

Gjorde iordning allt i tid för en gångs skull, förutom startbekräftelsen då. Datastrul. Menmen, i säng runt 1. Avfärd halv 6. Fick anmärkning på ett hål i torpedväggen och några sprickor i rutan. Tejp gör underverk ;).

Heat 1. Kom iväg dåligt i starten. Halt som fan och 195 däck i fram = inte mycket till fäste. Hamnade bakom Havdelin och låg och jagade. Laddade på så gott det gick, dock så stängde Havdelin innern hela tiden. Extremt lerigt = kass sikt, gjorde att jag smällde han i rumpan av misstag lite då och då. Slutade 3a + en pinsam händelse efter målgång då jag råkar köra in i baken på Havdelin. Pinsamt var bara förnamnet.

Heat 2. Kom iväg lika dåligt här också. Tar mej föbi en 240 och ligger på 3e plats. 740in framför mej får stopp på början av andra varvet och jag tar 2a platsen. Försökte bara hålla avstånd och känna på fästet resten av heatet. Så det blev lite ladd! Slutar 2a.

Heat 3. Fick paniklaga lite saker innan detta heat, bla. stolen. Kommer ner till plattan. När 30 sek skylten kommer upp så dör biljäveln! Plusmatningen till soppapumpen hade hoppat ur. Snopet värre då det hade räckt med en 3e plats för att ta sig till C-final.

Nya tag till Rimbo nästa helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0