Films 2 Dagars.

Mekade en hel del sista veckan, som vanligt. Och som vanligt så strular det in i det sista. Soppapumpen gav upp på fredagskvällen. Provade med säkert 3 olika pumpar innan vi hittade en som äntligen fungerade. Lastat och klart kl 01.00.

Lagom trött på lördagsmorgonen begav det sig till Vendel med nya vapnet, Saab 9000 CS -92. Skulle bli jäkligt spännande och se hur den betedde sig osv. Första heatet gick allt annat än bra. Fick riktigt dålig start, då motorn knappt svarar under 3000 varv. Var flera billängder efter. Ett halvt varv kört och då lägger soppapumpen av. Igen. Tur nog så var det bara + matningen till pumpen som hade lossnat. Andra heatet gick lite bättre, sen i starten som vanligt dock. Slutade 4a. Tredje heatet blev det lite vändningar och jag hade massa tur och slutade 3a.

På söndagen var jag mer laddad än nånsin och tänkte ge mej fan på att bjuda på ladd! Och visst blev det ladd, breställ efter breställ. Försökte mest känna på bilen, testa maxgränsen och lajja lite, då finalplats kändes utom räckhåll. Två stycken 3e platser andra dagen iallafall. Nöjd med tävlingen i allmänhet. Måste få ur lite mer kräm ur bilen sen ska jag nog kunna bjuda upp till härliga fajter! Nu väntar dock renovering av motor och kaross på 900an, så den blir tipp-topp! Nästa tävling oklart, men siktar på Skepptunas tävling i September. Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0